Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel gaf Moniek (33) het laatste zetje: haar moestuin in De Lutte wordt even een restaurant

Het idee spookte al langer door haar hoofd. Het laatste zetje werd gegeven door alle reclames op televisie, in de Nationale Week Zonder Zuivel & Vlees. Deze zomer wordt de moestuin van Zaadhandel Bulter in De Lutte voor heel even omgetoverd tot een restaurant, met Moniek Bulter (33) als chef-kok.
 Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel gaf Moniek (33) het laatste zetje: haar moestuin in De Lutte wordt even een restaurant (tubantia.nl)

Het idee spookte al langer door haar hoofd. Het laatste zetje werd gegeven door alle reclames op televisie, in de Nationale Week Zonder Zuivel & Vlees. Deze zomer wordt de moestuin van Zaadhandel Bulter in De Lutte voor heel even omgetoverd tot een restaurant, met Moniek Bulter (33) als chef-kok.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden zomer , vlees , zuivel en moestuin geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!