Deze paaslekkernij bestaat al een kleine honderd jaar

De Haantjes Pik van de Barneveldse Bakkerij Koot bestaan al bijna honderd jaar en zijn volgens traditie alleen rond Pasen te krijgen. Het is volgens de bakker een zacht broodje dat een beetje krokant is met precies genoeg kaneelsuiker.
 Deze paaslekkernij bestaat al een kleine honderd jaar (gld.nl)

De Haantjes Pik van de Barneveldse Bakkerij Koot bestaan al bijna honderd jaar en zijn volgens traditie alleen rond Pasen te krijgen. Het is volgens de bakker een zacht broodje dat een beetje krokant is met precies genoeg kaneelsuiker.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden streekproduct , bakker en pasen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!