Korte broek aan en barbecue uit de schuur: 'Zaterdag 20 tot 25 graden'

De komende dagen wordt het nog fris en vooral nat, maar daar gaan we in dit artikel niet op focussen. Je moet even door de zure appel heen bijten, want zaterdag, dan wordt het genieten. De barbecue afstoffen kan zomaar een goed idee zijn.
 Korte broek aan en barbecue uit de schuur: 'Zaterdag 20 tot 25 graden' (rtlnieuws.nl)

De komende dagen wordt het nog fris en vooral nat, maar daar gaan we in dit artikel niet op focussen. Je moet even door de zure appel heen bijten, want zaterdag, dan wordt het genieten. De barbecue afstoffen kan zomaar een goed idee zijn.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden nat en Genieten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!