Voedsel van de toekomst: terug naar grootmoeders tijd en vlinders tegen de honger in Afrika

Vlinders op je bord, van het groen van de wortel een pestootje maken en doen wat grootmoeder deed: pekelen, roken en fermenteren. Hoe we koken en wat we eten is flink aan het veranderen. Twintigers nemen het voortouw in eten met oog voor de toekomst, dier- én planeetvriendelijk. Van het gebruiken van vlinders als eiwitbron tot het motiveren van medewerkers om gezond te eten: ,,Vroeger speelden vlees en vis de hoofdrol op het bord, nu zijn dat groenten.’’
 Voedsel van de toekomst: terug naar grootmoeders tijd en vlinders tegen de honger in Afrika (tubantia.nl)

Vlinders op je bord, van het groen van de wortel een pestootje maken en doen wat grootmoeder deed: pekelen, roken en fermenteren. Hoe we koken en wat we eten is flink aan het veranderen. Twintigers nemen het voortouw in eten met oog voor de toekomst, dier- én planeetvriendelijk. Van het gebruiken van vlinders als eiwitbron tot het motiveren van medewerkers om gezond te eten: ,,Vroeger speelden vlees en vis de hoofdrol op het bord, nu zijn dat groenten.’’

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden roken , vlees , vis , groen , gezond , afrika , groenten , eten , voedsel en toekomst geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!