Wat staat er straks op de duurzame menukaart? Hybride kaas, yoghurt en melk.

De voedseltransitie naar plantaardig gaat minder snel dan verwacht. We willen aan de ene kant graag lekkere, betaalbare en gezonde voeding, maar we willen daarbij de duurzaamheid niet uit het oog verliezen. Dat geeft in het kort de spagaat weer waarin de voedseltransitie zich bevindt.
 Wat staat er straks op de duurzame menukaart? Hybride kaas, yoghurt en melk. (dvhn.nl)

De voedseltransitie naar plantaardig gaat minder snel dan verwacht. We willen aan de ene kant graag lekkere, betaalbare en gezonde voeding, maar we willen daarbij de duurzaamheid niet uit het oog verliezen. Dat geeft in het kort de spagaat weer waarin de voedseltransitie zich bevindt.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden melk , kaas , duurzaamheid , yoghurt , hybride en weer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!