Albert Heijn stopt bloedplasma in gehakt: ‘Als je iets voor klimaat wil doen, moet je minder vlees eten’

Albert Heijn gaat minder vlees in zijn hamburgers stoppen en vult ze aan met rundereiwit uit bloedplasma, een bijproduct van de slacht. Hier komen veel voordelen bij kijken. ,,Bloed zit vol waardevolle stoffen’’, stelt een expert. Een kijkje in de proefkeuken bij Hilton Foods.
 Albert Heijn stopt bloedplasma in gehakt: ‘Als je iets voor klimaat wil doen, moet je minder vlees eten’ (bd.nl)

Albert Heijn gaat minder vlees in zijn hamburgers stoppen en vult ze aan met rundereiwit uit bloedplasma, een bijproduct van de slacht. Hier komen veel voordelen bij kijken. ,,Bloed zit vol waardevolle stoffen’’, stelt een expert. Een kijkje in de proefkeuken bij Hilton Foods.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden vlees , klimaat , albert heijn , slacht en hilton geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!