Kweekburgers vallen in smaak bij consument

Het kost niet alleen minder water, minder grond en minder voedergewassen. Het scheelt ook in uitstoot van ammoniak, stikstof , CO2 en methaan. Kweekvlees is wat prof. Mark Post betreft dan ook dé oplossing voor problemen als milieuvervuiling, hongersnood en... virussen als corona.
 Kweekburgers vallen in smaak bij consument (telegraaf.nl)

Nieuwsgrazer

Reacties

Grasbaal
Mooie verhalen, alleen veel te duur. De kans is groot dat het net zo afloopt als met de waterstof sprookjes: evfan.nl/topic/216056/
Greetje
En voor de productie van kweekvlees is foetaal kalfserum nodig, heel veel zelfs, 1 kalf per 10 gram "vlees".
Dit wordt gewonnen in slachthuizen in Latijns Amerika en Australie, van nog levende ongeboren kalveren, die uit slachtkoeien komen, zéér dieronvriendelijk.

Geloof mij, dit wordt niks, dat kweekvlees, als je dan echt geen vlees wil, eet dan gewoon alleen boontjes, uit eigen land
« Terug naar discussielijst

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden vlees en regiovlees geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!