Vlaamse chefkok Piet (61) heeft de eerste Zeeuwse mosselen al geproefd: ‘De smaak en de structuur zijn uitmuntend dit jaar’

,,De Nederlandse mosselveiling die contact opneemt... Ik ben vereerd.” Piet Devriendt, eigenaar van restaurant De Oesterput in Blankenberge, mag op woensdag 5 juli in de potten roeren op de officiële opening van het nieuwe seizoen van de Zeeuwse bodemcultuurmosselen, in Yerseke. Hij zal een lunch met mosselen bereiden voor de aanwezigen. Hoe de lekkernij dit jaar smaakt? Dat weet chef Piet intussen al, met dank aan een gunstige wind.
 Vlaamse chefkok Piet (61) heeft de eerste Zeeuwse mosselen al geproefd: ‘De smaak en de structuur zijn uitmuntend dit jaar’ (pzc.nl)

,,De Nederlandse mosselveiling die contact opneemt... Ik ben vereerd.” Piet Devriendt, eigenaar van restaurant De Oesterput in Blankenberge, mag op woensdag 5 juli in de potten roeren op de officiële opening van het nieuwe seizoen van de Zeeuwse bodemcultuurmosselen, in Yerseke. Hij zal een lunch met mosselen bereiden voor de aanwezigen. Hoe de lekkernij dit jaar smaakt? Dat weet chef Piet intussen al, met dank aan een gunstige wind.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden piet , structuur , opening , contact en mosselen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!