Vier studenten van Hogeschool Van Hall Larenstein hebben een hybride yoghurt ontworpen: duurzaam en deels plantaardig
Een groep studenten van Hogeschool Van Hall Larenstein heeft een recept voor ‘hybride yoghurt’ uitgedacht. De yoghurt is deels plantaardig en deels zuivel.
Studenten komen met hybrideyoghurt (nieuweoogst.nl)
Een yoghurt op basis van koemelk en plantaardige melkalternatieven. Drie studenten van Hogeschool Van Hall Larenstein in Leeuwarden hebben deze hybrideyoghurt geproduceerd. Zij zien hiervoor marktkansen. |
Fotoserie: De nieuwe melkweg: ‘Bonen vermomd als yoghurt’ | Vee-en-Gewas.nl - Landbouwnieuws voor Oost-Nederland (vee-en-gewas.nl)
Van een halve hectare is het areaal soja van de broers Grobben uit Enschede (OV) inmiddels flink gegroeid. Ook wordt sinds twee maanden de plantaardige yoghurt van ‘De Nieuwe Melkboer’ gemaakt vanuit de oude melkveestal. |
Vier studenten van Hogeschool Van Hall Larenstein hebben een hybride yoghurt ontworpen: duurzaam en deels plantaardig (frieschdagblad.nl)
Een groep studenten van Hogeschool Van Hall Larenstein heeft een recept voor ‘hybride yoghurt’ uitgedacht. De yoghurt is deels plantaardig en deels zuivel. |
De beste boeren staan aan wal
Hebben de trefwoorden zuivel , duurzaam , yoghurt en hybride geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!
Laatste reactie
Reacties
Maar is daar een marktonderzoek aan vooraf gegaan, dat zal toch wel…