'Fermenteren past bij een duurzame manier van voeren'

Veehouders staan voor nieuwe uitdagingen als het gaat om voeren. Emissies moeten omlaag en voor de retail wordt de CO2-voetafdruk een issue. In beide gevallen kan fermentatie een rol spelen, zegt Ronald Scholten. Hij spreekt van een 'relatief goedkope techniek met weinig risico's'.
 'Fermenteren past bij een duurzame manier van voeren' (nieuweoogst.nl)

Veehouders staan voor nieuwe uitdagingen als het gaat om voeren. Emissies moeten omlaag en voor de retail wordt de CO2-voetafdruk een issue. In beide gevallen kan fermentatie een rol spelen, zegt Ronald Scholten. Hij spreekt van een 'relatief goedkope techniek met weinig risico's'.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden voeren , techniek , veehouders en retail geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!